Fremtidens ko-frie mælk dyrkes i et laboratorium i Aarhus
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Fremtidens ko-frie mælk dyrkes i et laboratorium i Aarhus

PLUS.
Jagten på ko-fri mælk Illustration: Lasse Gorm Jensen

Forskere fra Aarhus Universitet vil dyrke mælke-skabende kvægceller. Hvis de knækker koden, kan fremtidsmælken blive en fødevare- og klimamæssig game changer – men der er lang vej til målet.

Det kan bane vejen for en mejerirevolution, være et værn mod fødevaremangel og lette det enorme klimaaftryk fra klodens 1 milliard køer. Men så langt er vi slet ikke endnu, og forude venter et bjerg af

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.