Fredagspodcast: Teslas lastbil, klimatilpasning og signalproblemer
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Fredagspodcast: Teslas lastbil, klimatilpasning og signalproblemer

I denne uges udgave af Transformator kan du høre om verdens eskalerende energiforbrug og CO2-udledning, en ny og mere præcis test til at diagnosticere prostatakræft og en opfølgning på den fortsatte saga om signalproblemerne på de danske jernbaner.

I temaet ser vi på klimatilpasning og kystsikring. I ugens trykte udgave af Ingeniøren er der en hel håndfuld af artikler, der på forskellig måde afdækker nogle af udfordringerne, og ikke mindst har fokus på den store udfordring om hvem der skal betale.

Men vi ser også på de forskellige typer af projekter, der jo basalt set handler om at håndtere vand – i form af skybrud, havniveau eller grundvandsstigninger – især de projekter, som forsøger at kombinere klimasikring med indvinding af land, skateboard-baner eller andre funktioner, som kan hjælpe med økonomien eller give ekstra værdi.

Og så skal vi jo også uddele både Transformer- og Kortslutnings-priser!

Nyheder og links:

Hør tidligere afsnit af Transformator HER

Eller besøg vores fokusside, hvor du finder flere podcast

Illustration: MI Grafik
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten