Forsvarets ekspert om civilt droneforsvar: »Eddermame ikke nogen nem opgave«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Forsvarets ekspert om civilt droneforsvar: »Eddermame ikke nogen nem opgave«

PLUS.
High powered laser er en af de teknologier til forsvar mod droner, som seniorforsker Martin Aagesen fra Værnfælles Videnscenter lige nu ser størst potentiale i. Illustration: Andreas Lindqvist

Der findes mange teknologier til droneforsvar, men de er risikable eller ineffektive. En futuristisk løsning skiller sig imidlertid ud.

Antallet af droner i luftrummet vil stige eksplosivt i de kommende år, og det samme vil efterspørgslen på teknologi til at uskadeliggøre dronerne, når de kommer på afveje eller bevidst anvendes til angreb. Men

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.