Forsker kritiserer byggeriets klimaudspil for at være uambitiøst
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Forsker kritiserer byggeriets klimaudspil for at være uambitiøst

PLUS.
Klimapartnerskabet for bygge- og anlægsbranchen offentliggjorde mandag sine anbefalinger til klimaministeriet. Foto: Bannafarsai / Bigstock Illustration: bannafarsai / Bigstock

Bygge- og anlægsbranchen burde stramme kravene til den maksimale CO2-udledning for nye byggerier, mener professor fra SDU, der har kigget anbefalingerne fra branchens klimapartnerskab igennem.

Bygge- og anlægsbranchen spiller de sikre kort i de anbefalinger, der mandag formiddag blev sendt til klimaminister Dan Jørgensen (S). Det mener professor Morten Birkved fra Institut for Kemi-, Bio- og

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.