Følg med i Le Tour på Google Earth
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Følg med i Le Tour på Google Earth

Hvis du er lige så vild med Tour de France, som franskmændene er med frølår og rødvin, kan du nu gå endnu mere i dybden med verdens hårdeste cykelløb via Googles kortprogram, Google Earth. Det skriver Googles product manager for Google Earth, Peter Birch, på den officielle Google-blog.

Folkene bag le tour har nemlig besluttet sig for at lægge en såkaldt KML-fil ud på den officielle hjemmeside for cykelløbet. Når du åbner den fil, snupper Google Earth den og viser dig de forskellige etaper og en smule bonusinfo om de forskellige byer, cykelløbet går igennem. Du kan også se de forskellige sprinter, der er indlagt på etaperne og anden form for information.

Og hvis du bruger tilt-funktionen i Google Earth kan du få et indtryk af de stigninger, som de så hårdt plagede ryttere må slås med.