Følg familiens brug af nettet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Følg familiens brug af nettet

Ny software kan overvåge konens, dine børns eller ansattes færden på Internet via et lille diskret stykke software. Det er tilbuddet fra den amerikanske software-virksomhed Spectorsoft, som har lanceret "spyware", som gør det muligt at fjernovervåge udvalgte pc'er i al diskretion.

Det lille eBlaster program registrerer ikke blot, hvilke websites der bliver besøgt, men også hvilke programmer, der bliver startet og samtlige tastetryk på den overvågede computer.

eBlaster sørger også for ubemærket at logge aktiviteten i chatrooms og melde tilbage, hvilke e-mail der er modtaget og sendt.

Spectorsofts hjemmeside faldbyder produktet til nysgerrige arbejdsgivere, nervøse forældre og mistænksomme ægtefæller. Men produktet forventes også at interessere hackere og politimyndigheder.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først