Fokuseret messe samler danske rådgivere

Om to uger åbner i Århus den første danske messe, som er 100 procent fokuseret på rådgivende ingeniører i byggebranchen. Messen, der er arrangeret af Mediehuset Ingneiøren, rummer en målrettet udstilling og et konferenceprogram.

Det er tale om en smal messe på højt fagligt niveau med fokus på videndeling, direkte målrettet til rådgivende ingeniører og professionelle fagfolk. Titlen bliver af samme grund "Rådgivertræf".

Konferenceprogrammet rummer oplæg fra Dansk Byggeri, Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og Aalborg Universitet. Indholdet er de nye byggereglementer, muligheder for fremtidens energivenlige byggeri og en status for byggeriet.

Messedelen rummer 30 udstillere med produkter inden for det lette byggeri, lyd og komfort, isolering, energi og miljø.

Blandt udstillerne er Harresø Huse, der netop har fået certificeret sit ottekantede lavenergihus som passivhus, hvor energiforbruget til opvarmning kun er en sjettedel af forbruget i et nybygget parcelhus.

»Byggeindustrien har et løbende behov for at præsentere de rådgivende ingeniører for nye produkter og innovative løsninger. Rådgiverne har modsat et stort behov for at blive opdateret på de nyeste produkter inden for deres fagområder. Vi ved også, at producenter og rådgivere har brug for at lære af hinanden og udnytte hinandens viden. Det får de lejlighed til her,« forklarer markedsdirektør Per Bach, Mediehuset Ingeniøren

Messen holdes Hotel Radisson SAS i Århus 29. januar. Den er gratis for besøgende og gennemføres af Mediehuset Ingeniøren i samarbejde med Dansk Byggeri og Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI).

Dokumentation

Rådgivertræf's hjemmeside