Klimarigtig kost: Ernæringsekspert vil have små fisk og tang ind i skolemaden

PLUS.
»Gå nu ud i marken og mød folk,« lyder et af Shakuntala Thilsteds bedste råd. Det gør hun selv som leder af ernæringsenheden hos forskningsinstitutionen WorldFish. Illustration: Privatfoto

Shakuntala Thilsted er tidligere KVL-forsker og blandt mødelederne ved det kommende fødevare­topmøde i FN. Hun vil åbne verdens øjne for nærings­rige fødevarer fra sø og hav.

Hvordan skal vi brødføde over ni milliarder mennesker i 2050? Sådan lyder bekymringen hos bl.a. FN’s landbrugsorganisation FAO, der anslår, at der skal 60 procent mere mad på bordet, hvis alle munde skal
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.