By & Havn er i den grad blevet oversvømmet med høringssvar fra borgere, organisationer og virksomheder, at den miljømæssige vurdering af anlægget af den store kunstige ø Lynetteholmen ved indsejlingen til Københavns havn er udsat på ubekendt tid.
VVM-undersøgelsen skal bestilles af By & Havn på baggrund af et kommissorium – et såkaldt bestillingsnotat – som Miljøstyrelsen udarbejder med udgangspunkt i den borgerhøring, som blev igangsat i efteråret.
Og her har strømmen af svar været så overvældende, at By & Havns hidtidige køreplan er sendt til tælling.
- emailE-mail
- linkKopier link

Fortsæt din læsning
- Sortér efter chevron_right
- Trådet debat
Og hvor tror du jorden kommer fra ? Det er ikke BARE et leveringsproblem - som let løses med søtransport. MEN hvordan kommer jorden frem til og ombord i de benyttede pramme ? Kig på et kort og find de kandidatveje, som kommer ned til kysten ? Hvor er det lige der graves jord ? Amager er en ø, som bekendt, så det bliver vel mest kysten syd for Avedøre som lægger plads til en udskibningshavn. Nordsjælland har vist ikke mange anlægsarbejder - bortset fra et hospital.
Mon beboerne på og omkring disse veje bliver glade ?
Sluse løsning
Et nyt projekt SKAL indeholde en højvandssikring af KBH.
Tror en sluse løsning er bedst - Caisson (lock gate)
Måske kunne man tjekke pas ved indgangen til perronen.10min er for kort tid til at checke pas
Maglev´s gode acceleration og høje fart, giver fordele som jernbane metro ikke har. Der er "ca ca 30 km" mellem stationerne - ca det samme som i Shanghai - hvor en tur tager ca 8 og 10 minutter.
Citat: " At full speed, the journey takes 7 minutes and 20 seconds to complete the distance of 30 km (18.6 mi),[5] although some trains in the early morning and late afternoon take about 50 seconds longer."
@OR Maglev duer ikke, 10min er for kort tid til at checke pas.
Det bliver spændende at høre om der er forslag fremme om alternativer til at tonse igennem Christianshavn og Holmen med Jord på lastbiler.
Jorden kan sikkert sejles på pramme og læsses af direkte hvor den skal bruges så omlastning ikke kommer til at belaste budgettet mere end en gang.
mvh Jens
Vente på rapporter
Citat: "Næste år afsluttes to udredninger om en ny fast forbindelse over Øresund. Dels en statslig dansk-svensk udredning om en fast forbindelse mellem Helsingborg og Helsingør. Dels en kommunal udredning om en Øresundsmetro mellem København og Malmø. Derudover er et forslag til en togtunnel mellem Landskrona og København allerede færdigt. "
Tror metro med maglev, kan give store fordele.
10 minutter med Maglev mellem KBH C og Malmø C ... og en station i det nye område.... Det vil vaere GULD for KBH,Malmø, Regionen, DK og S.