Flere virksomheder GPS-overvåger ansatte
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Flere virksomheder GPS-overvåger ansatte

Stadig flere byggevirksomheder i Dannark sætter GPS-sendere i deres firmabiler for at kunne registrere, hvad de ansatte bruger arbejdstiden på.

Det skriver EPN.

GPS-senderne skal blandt andet sikre, at der ikke udføres sort arbejde i arbejdstiden, og at der faktisk arbejdes det antal timer, som kunderne faktureres.

»Vi oplever et stigende antal virksomheder, der sætter gps i deres biler. Virksomhederne anvender det bl.a. for bedre at kunne håndtere deres flåde og kontrollere, hvor bilerne befinder sig. Samtidig giver det virksomhederne mulighed for at sørge for, at de ansatte ikke bruger firmabilen i fritiden eller udfører sort arbejde i arbejdstiden,« siger Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri, ifølge EPN.

Store entreprenørkoncerner har tidligere brugt GPS og andre slags sendere is tore maskiner for at undgå tyveri, men nu er turen altså kommet til at overvåge den enkelte medarbejder.

Læs mere hos EPN

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

....det er også glædeligt at kunne finde ud af hvem der der har hentet et tons kobber i en weekend og har kørt det til metalhandleren. Skylden plejer at tilfalde balkanere. Men i nogle tilfælde kræver det materiel som er ret specielt .....lastvognskraner med lang rækkevidde og stor løftekapacitet.

  • 0
  • 0

En af de mere udenomshandlinger foregik i vores firma: En medarbejder blev ringet op og bedt om at komme til møde straks. Det tog dog lidt vel tid for ham, for en af chefernes kone havde lige forinden bemærket vedkommendes firmabil holde udenfor et af husene med de røde lamper 15 km væk. En (velfortjent) fyreseddel blev langet over bordet. Heldigt for firmaet at det ikke blev offentliggjort, SKAT ville gnide sig i hænderne.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten