Flere end 1000 følger Ing.dk's liveblog

5. september 2010 kl. 10:54
Over 1000 er online på Ing.dk's liveblog, hvor sidste nyt fra affyringsområdet bliver fortalt og eksperter diskuterer styring og søsyge.
Artiklen er ældre end 30 dage

Over 1000 mennesker fra hele verden følger Copenhagen Suborbitals opsendelse på Ing.dk's liveblog, hvor sidste nyt bliver fortalt fra blandt andet Ing.dk's udsendte på kommandoskibet.

Her kommenterer og debatterer Ing.dk's egne eksperter, læsere og udenlandske raketbyggere desuden alt fra styring af raketten til den søsyge, der har ramt raketholdet.

Blandt andre deltager Andrew Burns, der er aeronautical ingeniør fra Sydney, Australien. Han er også en stor raketentusiast og med i en gruppe af amatøropsendere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også Steen Eiler Jørgensen, der er formand for Dansk Selskab for Rumfartsforskning, er online på Ing.dk. Han afventer at skulle i studiet hos TV2 News og kommentere under opsendelsen.

Fra USA følger blandt andre Randall Clague fra XCOR Aerospace med samt Ben Brockert, der bygger rumfartøjer for virksomheden Armadillo Aerospace i USA. Læs mere om hans forventninger til opsendelsen her.

Og følg livebloggen her.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger