Flere er anholdt efter at Iran erkender utilsigtet nedskydning af passagerfly
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Flere er anholdt efter at Iran erkender utilsigtet nedskydning af passagerfly

PLUS.
Ukrainske eksperter har analyseret vragdele og mener at kunne udlede, at flyet blev ramt lige under cockpittet. Illustration: Fars News / Creative Commons

Missilet dræbte begge piloter på stedet, vurderer Ukraine. Ifølge chefen for det iranske luftvåben var det kommunikationskoks, som medførte, at en officer affyrede antiluftskyts.

Flere er blevet tilbageholdt og skal afgive forklaring til en særdomstol i sagen om nedskydningen af et ukrainsk passagerfly over Iran i sidste uge. 176 mennesker døde, da flyet blev ramt af antiluftskyts

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.