Fleksibel kølesystemcontroller indstillet til Produktprisen

9. oktober 2012 kl. 10:15
Fleksibel kølesystemcontroller indstillet til Produktprisen
Illustration: Arctiko.
Arctiko har adskilt controlleren fra kølesystemet. Derved kan man bibeholde og opdatere den avancerede styring, selv om man skifter kølesystem.
Artiklen er ældre end 30 dage

Hidtil har styringsenheder til avancerede køle- og fryseskabe været indbygget i selve køle-frysesystemet, men nu har danske Arctiko fået den smarte idé at adskille de to enheder, så det eksempelvis er muligt at opdatere styringsenheden uden at skulle skifte køle-fryseenhed.

Nu er kontrolleren til deres køle-frysesystem indstillet til Produktprisen i kategorien Innovationsprisen.

Esbjerg-firmaet peger selv på, at de med deres fleksible controller er med til at reducere mængden af elektronikskrot, da enheden kan genanvendes, selvom køle-fryseskabet skiftes.

Arctiko har lanceret G214 der er i stand til at nedfryse til minus 90 grader i løbet af tre timer. Illustration: Arctiko.

Artiklen fortsætter efter annoncen

'Kommer der en ny funktion i controlleren, som kunden gerne vil have, behøver kunden ikke at skifte hele controlleren. Ved hjælp af en mail fra Arctiko kan kunden flytte data fra mailen over på et USB-stik og placere den i controlleren, og inden for 15 minutter har kunden de sidste nye funktioner i deres controller,' skriver selskabet i deres indstilling.

USB-stikket gør det også muligt for brugeren at hente log-oplysninger fra køle-fryseenheden, så det er muligt at dokumentere de forhold, emnerne har været opbevaret under.

Brugeren bestemmer selv, hvor hyppigt data skal logges.

'Ved brug af en USB kan kunden overføre data til computer, hvor de kan se oplysninger som temperatur, hvor længe har døren været åben på enheden, alarmer, temperatur på fordamper, kompresser, o.s.v.,' skriver Arctiko i deres indstilling.

Ingeniørens Produktprisen 2012 - kom og vær med


Illustration: Marci Papineau Gottlieb.


[Læs alt om Produktprisen her](https://ing.dk/produktprisen)

Et væld af produkter er indstillet til Produktprisen 2012, og dommerne går nu i gang med at
vurdere hver og et.
I år har der været så stor interesse for arrangementet, at vi har besluttet at udvide det til en hel dag med et skarpt konferencespor - alt sammen om produktudvikling. Det bliver afholdt hos Aalborg Universitet i Nokias gamle bygninger i København.
Her vil man eksempelvis høre om trends inden for produktudvikling som 3D-print og brugerdrevet innovation, og man har mulighed for at få praktiske råd om patentering og finansiering.
Uddelingen af priserne sker ved et arrangement den 7. november.
[Se programmet og tilmeld dig her](https://ing.dk/modules/fsArticle/index.php?articleid=132903)

Anbefal produkt

De mest anbefalede produkter deltager i efterårets finaleafstemning til 'Læsernes pris'

Det kræver en Facebook-konto, for at man kan aflevere sin stemme.

Dokumentation

Læs Arctikos indstilling af G214

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger