Fire nye DSB-direktører
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Fire nye DSB-direktører

»Med de fire underdirektører markerer DSB, at virksomheden er bredt ledelsesmæssigt funderet med fortsat fokus på at blive Europas bedste leverandør af jernbanetrafik,« siger DSB's administrerende direktør, Keld Sengeløv, efter udnævnelsen tidligere på dagen af fire nye underdirektører.

De nye underdirektører er koncernmarketingchef Christian Bjerring, koncernøkonomischef Bartal Kaas, planlægningschef Ove Dahl Kristensen og kommunikationschef Anna Vinding.

Christian Bjerring, 39 år, har været i DSB i ti år, de seneste seks som koncernmarketingchef. Han har bl.a. ansvaret for arbejdet med DSBs slogan »lige til«, herunder de populære Harry-film.

Bartal Kaas, 41 år, har været i DSB i otte år, de seneste to som koncernøkonomichef.

Ove Dahl Kristensen, 46 år, er uddannet civiløkonom og har haft mange forskellige funktioner i virksomheden, siden han kom til DSB i 1983. Siden 1997 har han været planlægningschef og arbejder blandt andet med Gode Tog til Alle- programmet.

Anna Vinding, 53 år, har været ansat i DSB i fem år, hvor hun har skabt en kommunikationsafdeling, der i efteråret fik Berlingske Tidendes Nyhedsmagasins pris som bedste kommunikator.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten