Fiasko lurer for Selfmade-projektet
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Fiasko lurer for Selfmade-projektet

Efter sidste uges skuffelse, blev der lagt mange kræfter i at finde et trådløst netværksprodukt, der kunne køre under operativsystemet Windows XP. En af verdens førende netværksproducenter, 3Com, påstod, at det kunne de, men desværre viste det sig ikke at være tilfældet.

Der skulle mange telefonsamtaler og gennemlæsninger af brochurer til, før det blev besluttet at vælge 3Com som leverandør af produkter til det trådløse hjemmenetværk. Et af problemerne er, at de computere der skal sluttes på hjemmenettet, er blevet opgraderet til Windows XP, og endnu er der tilsyneladende ikke ret mange produkter med drivere til netop den version af Microsofts nyeste operativsystem.

Men 3Com har både på deres hjemmeside og via deres pressekontakt, annonceret, at samtlige af deres netværksprodukter understøtter Windows XP. Derfor blev det da også valgt at afprøve 3Com's løsning. 3Com udmærker sig normalt ved at levere produkter af meget høj kvalitet og til en rimelig pris. Og da der lige er kommet et nyt trådløst Access Point på markedet fra 3Com, Access Point 6000, var det oplagt at afprøve det.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten