Få VIP-adgang: Bliv skarpere på (projekt)ledelse i en forandringstid

Der skulle handles hurtigt og tænkes kreativt på Rigshospitalets intensivafdeling, da landet den 11. marts sidste år blev lukket ned, og der pludselig skulle gøres klar til at modtage patienter med den frygtede sygdom, som ingen på det tidspunkt rigtigt vidste noget om.

Morten Steensen, der er overlæge på Rigshospitalet intensivafdeling, blev kastet ud i en ledelsesopgave, der var præget af ekstrem usikkerhed, dødssyge patienter, problemer med at skaffe det rette udstyr og mangel på kvalificeret personale.

På Tech Management Forum, konferencen for ledere og projektledere, kan du høre Morten Steensen fortælle, hvordan Rigshospitalet håndterede Covid-19-pandemien, og hvordan man navigerer i et pres uden fortilfælde i nyere tid.

Et andet projekt, der udsprang direkte af pandemien, var udviklingen af det danske coronapas, der blev til på rekordtid. Mød Tara Miller Jensen fra Digitaliseringsstyrelsen, der stod i spidsen for denne opgave.

Du kan også møde en række andre ledere, som har håndteret de digitale forandringer i en tid, hvor corona har været et besværligt, men også innovationsskabende benspænd.

Hør f.eks., hvordan René Svendsen-Tune, CEO i GN, klarede den eksplosive efterspørgsel på GN’s headsets, da hele verden blev sendt hjem for at arbejde. Noget som blandt andet betød, at virksomheden blev nødt til at opskalere forsyningskæden.

Eller kom med indenfor hos FLSmidth, hvor indkøbsdirektør Asger Lauridsen fortæller om en digital transformation i supply chain, som nu har stået på i fem år – og som ifølge indkøbsdirektøren kun lige er begyndt.

Konference med to hovedspor

Det er Ingeniøren, der står bag Tech Management Forum, og chefredaktør Trine Reitz Bjerregaard glæder sig over, at det atter er muligt at samles fysisk:

»Tech Management Forum var planlagt til at få sin jomfru-afholdelse sidste år, men vi måtte sadle om til en digital konference på grund af forsamlingsforbuddet. Denne gang mødes vi live, og det giver helt andre muligheder for dialog og netværk både fra scenen og i pauserne. Vi glæder os til at byde en masse dygtige ledere og projektledere ind til en indholdsmættet læringsdag, « siger hun.

Tech Management Forum er en konference i to spor: Ledelse og projektledelse.

I ledelsessporet kan du blive klogere på forandringsledelse, ressourcestyring og portefølje, mens projektledelsesporet sætter fokus på risicis, tidsstyring og følgeskab.

På forummet bliver der også lejlighed til at netværke og erfaringsudveksle med andre ledere og projektledere, ligesom du kan blive inspireret af de nyeste trends inden for projektorganisation og projektværktøjer til blandt andet ressourcestyring, tidsregistrering, agilitet og porteføljeledelse.

Tech Management Forum 2021 finder sted den 7. oktober på Tivoli Hotel i København. Det er også muligt at deltage online på en del af arrangementet, da alle oplæg fra scene 1 bliver streamet.

Se dagens program HER.
og får gratis VIP-tilmelding HER.