EU vil af med brug-og-smid-væk kultur: Forbrugere skal have ret til reparation
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

EU vil af med brug-og-smid-væk kultur: Forbrugere skal have ret til reparation

PLUS.
Det skal være lettere at skille en smartphone ad og reparere den. Sådan lyder det fra EU i ny handlingsplan for cirkulær økonomi Illustration: iFixit

Smartphones, computere og printere skal have længere levetid, lettere kunne repareres og nemmere at genanvende. Det er hovedpunkterne i en ny plan for cirkulær økonomi som EU-Kommissionen har præsenteret onsdag.

Fra næste år har de europæiske forbrugere udsigt til at få en ny rettighed: Retten til reparation. Sådan lyder det fra EU-Kommissionen, som onsdag har lanceret en ny handlingsplan for cirkulær økonomi

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.