Endelig: Nu er Telenor også klar med 4G

I dag skulle det være sikkert og vist: Telenor åbner for sit danske 4G-netværk, som teleoperatøren samarbejder med Telia om.

Oprindeligt skulle det norske teleselskabs 4G-net have været klar omkring nytår, men Telenor valgte at udskyde lanceringen kort inden deadline.

Læs også: Telenors 4G-lancering udskudt i 11. time

Markedsdirektør Ruhne Fiala forklarede dengang til Ingeniøren, at 4G-lanceringen bliver udskudt som følge af et strategiskifte hos Telenor.

»Vi ønsker at sende et klart signal til vores eksisterende kunder om, at de er værdsatte. Og i den forbindelse er vi ved at få de rigtige produkter på plads,« sagde han.

Nu er der kommet styr på strategien og produkterne, fremgår det af en pressemeddelelse . Her står der blandt andet, at Telenor fra i dag giver alle sine eksisterende mobilkunder adgang til 4G-hastigheder på deres 4G-smartphones uden merpris.

Telenors 4G-net dækker ifølge virksomheden 75 pct. af de danske husstande. Når de eksisterende kunder hopper på det nye net, forventer Telenor, at der bliver bedre plads på 3G-nettet, hvor datahastighederne mange steder vil stige markant. I en kampagneperiode vil Telenor også give eksisterende kunder tilskud til 4G-hardware.

»Telebranchen har haft en tendens til at glemme sine gode, loyale kunder. Det ønsker vi at gøre op med. I første omgang ved at hjælpe vores eksisterende kunder over på 4G ved at give dem et ekstra tilskud til 4G-parat hardware. Princippet om at give vores eksisterende kunder særbehandling rækker selvfølgelig længere end det, og det vil være tænkt ind vores kampagner fra nu af,« siger administrerende direktør Marek Slacik ifølge pressemeddelelsen.

Telenor fejrer i øvrigt dagens 4G-melding med også at fortælle, at virksomheden har navngivet sit netværk 'Nu'.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

"Telenor fra i dag giver alle sine eksisterende mobilkunder adgang til 4G-hastigheder på deres 4G-smartphones uden merpris."

Er der selskaber som tager ekstra for 4G?

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten