Ekstraregning på AU-byggeri er vokset til kvart milliard
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ekstraregning på AU-byggeri er vokset til kvart milliard

PLUS.
Den nye Skou-bygning overtog AU sidste år, men der mangler fortsat en stor ombygning af Bartholin-komplekset.Foto: Louise Holst Andersen Illustration: Louise Holst Andersen

Den samlede regning for nybyggeri og ombygning på Health-fakultetet på Aarhus Universitet er steget til 1,1 mia. kroner. For at undgå flere overraskelser har Aarhus Universitet indgået en aftale om fastprishusleje på sidste del af projektet.

Budgetoverskridelsen for en større opgradering af det sundhedsvidenskabelige fakultet på Aarhus Universitet, der aktuelt står til en forsinkelse på fire år, er vokset til en kvart mia. kroner. I 2013

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.