Ekspreskøler giver kolde øl på to minutter
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. Newsletters and emails from Mediehuset Ingeniøren may contain marketing from marketing partners.

Ekspreskøler giver kolde øl på to minutter

Ved at lade en øl eller sodavand rotere i to minutter oven på en håndfuld isklumper har det amerikanske Blitz Chiller løst problemet med lunkne øl.

Så er det slut med dårlige undskyldninger for ikke at have kolde øl i køleskabet. Ny dims til omkring 300 kroner nedkøler øl og sodavand på dåse til fem grader på omkring to minutter. Er der tale om en flaske tager nedkølingen det dobbelte.

Det er selskabet Blitz Chiller, der har lanceret ekspreskøleren, der kræver adgang til en stikkontakt lidt vand og en håndfuld isterninger for at fungere.

Selve enheden er som en brødrister med låg, hvor der kan placeres en øl eller sodavand. Inden har man dog lige hældt et glas vand og smidt en håndfuld isterninger i bunden, og når maskinen starter snurres flasken eller dåsen rundt på isterningerne - og få minutter senere er drikken blevet kold.

Læs også: Snurrende øl bliver iskold på to minutter

Selskabet oplyser, at der ikke er problemer med kulsyren, når dåsen eller flasken åbnes.

Ud over Blitz Chiller har en række andre producenter også også set pointen ved at udnytte rotation på is som hutigtkølende princip.

Dokumentation

Blitz Chiller

Kommentarer (10)

Det er ikke til manden der har alt, for hans køleskab er stort til adskillige kasser.

Næh denne dims er til ham der drikker for meget og glemmer at sætte varme øl i køleskabet med samme hast som de fortæres.....en ustruktureret person der givet har rod i alle foretagener :o)

  • 0
  • 0

En dåse vil nok køle ned lige så hurtig hvis du lægger den i isvand. Og du er meget velkom at åbne en cola flaske som er lige blevet snurret rund med høj hastighed...

  • 0
  • 0