Eftersøgningen af Nautilus intensiveres: Private opfordres til at assistere med sonar
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Eftersøgningen af Nautilus intensiveres: Private opfordres til at assistere med sonar

Opdatering: Efter redaktionens slutning har Københavns Politi oplyst, at Peter Madsen er sigtet for drab. Vi dækker som udgangspunkt ikke sagen de kommende dage. Meddelelse kan kan læses HER.

Forsvaret opfordrer nu private til at hjælpe med eftersøgningen af ubåden Nautilus, efter at den omkring klokken 02:30 i nat blev meldt savnet. Det oplyser Værnsfælles Forsvarskommando. Om bord på ubåden er Peter Madsen og en journalist, hvis kæreste i nat meldte vedkommende savnet.

Eftersøgningen intensiveres yderligere, og man bruger nu sonar til at afsøge undergrunden omkring Middelgrunden i Øresund. Det sker på baggrund af en udmelding fra Peter Madsen om, at man ville foretage noget 'dykning' i området. Indtil nu har man primært søgt i overfladen, men man har altså nu valgt også at søge via sonar.

Der er sat adskillige patrulje- og marinevandsfartøjer ind i eftersøgningen og ligeledes to redningshelikoptere.

Der foreligger endnu ikke oplysninger om, at der skulle være foretaget en nødmelding fra ubåden, men det er blevet bekræftet, at Peter Madsen var om bord på Nautilus.

Ingeniøren følger løbende sagen.

Er der nogle læsere her på ing.dk der arrangere og deltagere i eftersøgningen?

Er der noget jeg kan gøre? Hvis det vil hjælpe kan jeg stille som mandskab

  • 6
  • 0