Efterlysning: Hvor er de sjove produkter?

1. september 2012 kl. 14:00
Efterlysning: Hvor er de sjove produkter?
Illustration: Marci Papineau Gottlieb.
Artiklen er ældre end 30 dage

Sidste frist nærmer sig, når det gælder indstilling af produkter til Mediehuset Ingeniørens produktpris. Deadline er 4. oktober, og uddelingen af prisen finder sted 7. november ved et arrangement i Nokias tidligere udviklingsafdeling i Sydhavnen i København, som nu er delvist overtaget af Aalborg Universitet.

Indstillingerne til produktprisen dækker over så forskellige områder som byggematerialer, elektroniske cigaretter, løftegrej, rumfart og it-hjælpeværktøjer. Der er også en pæn fordeling mellem de forskellige kategorier som innovation, globalisering, velfærd og design - men endnu er der ingen, der har udnyttet muligheden for at indsende kandidater til eksempelvis Smileyprisen.

»Det er overraskende, at der ikke er nogen, der har indstillet produkter i Smileykategorien. Kategorien er tænkt til den sjove løsning, der er med til at øge livskvaliteten og gøre os gladere, hvilket man skulle tro netop var baggrunden for udviklingen af masser af nye produkter i Danmark,« siger formand for dommerkomiteen for Produktprisen, direktør i Rambøll Hanne Christensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Illustration: Marci Papineau Gottlieb.

»Det er en kategori, som jeg selv synes må være vigtig i forhold til produktudvikling og nye produkter, for det at kunne øge livskvaliteten og gøre nogen glade med det, man laver, må i sidste ende også være vigtigt,« siger hun.

Virksomheder med relevante produkter til konkurrencen bør ikke vente til sidste øjeblik med at indstille. Der uddeles nemlig også en Læsernes Pris, og det sker bl.a. på baggrund af læsernes 'like'-markeringer på Produktprisens hjemmeside.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger