Efter tre år ligger Miljøstyrelsens nye miljøskibe stadig uvirksomme og gumpetunge hen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Efter tre år ligger Miljøstyrelsens nye miljøskibe stadig uvirksomme og gumpetunge hen

PLUS.
I godt tre år har de to aluminiumskatamaraner ligget i havnen i Svendborg. Nu håber Miljøstyrelsen, at de kan bygges om for 24 millioner kroner i løbet af det kommende halvandet år. Illustration: Miljøstyrelsen

Det er endnu en gang mislykkedes Miljøstyrelsen at få et tilfredsstillende bud på, hvordan afløseren for de hedengangne amters miljøskibe skal komme ud at sejle. Prisen er hen over årene steget fra 24 til 44 mio. kr.

I december opgav Miljøstyrelsen atter en gang at få en afløser for sine aldrende miljøskibe ud at sejle i de danske farvande og fjorde. Her skulle de efter planen for længst have tøffet rundt og indsamlet

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.