Efter kinesisk Crispr-skandale: Alle leder efter Lulu og Nana
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Efter kinesisk Crispr-skandale: Alle leder efter Lulu og Nana

PLUS.
He Jiankui er ved en lukket retssag idømt tre års fængsel for sin kontroversielle genredigering af menneskefostre. Så vidt vides holder ingen øje med konsekvenserne for børnene. Illustration: The He Lab/ Youtube og Unsplash (modelfoto)

De kinesiske myndigheder har skjult sagen om gen­redigering af fostre. Men et kig på forskningen bag rejser bekymring for børnene i sagens midte.

ANALYSE: Hvis du går på den kinesiske pendant til Facebook, kaldet WeChat, og skriver He Jiankui eller Crispr-redigering af fostre, så bliver dit opslag fjernet. Det samme gælder forsøg på at søge artikler

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.