Efter 25 års forsøg har dansk virksomhed succes med brændselsceller
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Efter 25 års forsøg har dansk virksomhed succes med brændselsceller

PLUS.
Danish Power Systems (DPS) har siden den spæde start i 1994 på DTU udviklet sig til en vigtig spiller på verdensplan, når det gælder udvikling af methanolbrændselsceller. Fremtiden vil have fokus på brændselsceller til biler gennem Blue World Technologies og kinesiske Aiways. Illustration: DPS

Udviklingsvirksomheden Danish Power Systems har haft et forrygende år med nye aftaler og udsigt til opskalering. Men historien begyndte for 25 år siden.

Når talen falder på fremtidens biler og energisystemer generelt, så er der altid en, der siger, at vi bare venter på det store ‘teknologiske gennembrud’. Ofte handler det dog ikke om gennembrud, men om

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.