DTU udvider med 30.000 m2

Forskere og studerende fra tre DTU-institutter skal samles på campus i Lyngby. Derfor har DTU i dag sendt et stort kombineret ombygnings- og nybygningsprojekt i udbud.

Opgaven består i 5.000-10.000 m2 ombygning og 20.000-30.000 m2 nybygning. Halvdelen af den nye byggeri bliver hjemsted for DTU Aqua og DTU Fødevareinstituttet, mens den anden halvdel kommer til at huse DTU Fødevareinstituttet.

DTU's ønske om at flytte Veterinærinstituttets Afdeling for virologi fra øen Lindholm til Lyngby har givet en del politiske bølgeskvulp, fordi lokale borgere og politikere har kæmpet mod lukningen, og det er endnu ikke endeligt afgjort, om afdelingen flytter med.

Alligevel skal holdene af totalrådgivere sørge for, at der bliver plads til virologi-afdelingen i de forslag, som de kommer med.

Byggeriet skal både indeholde laboratorier, dyrestalde og kontorer. Desuden skal det leve op til lavenergiklasse 2015.

Universitetet vil have seks rådgivere eller rådgiverhold til at konkurrere om at komme med den bedste helhedsplan og holder muligheden åben for, at vinderen kan komme til at detailprojektere byggeriet, som skal stå klar i december 2015.

Dokumentation

Se udbuddet her

Emner : Projektering
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten