DTU indkalder til digitaliseringstopmøde

Til september slår DTU dørene op til Danmarks første universitetsdrevne teknologitopmøde. Fokus er på digitalisering og mulighederne i Industri 4.0. Illustration: DTU

Det er ikke kun regeringen, der forsøger at sætte blus under de digitale kedler. DTU vil også være med.

Til september afholder DTU således det to dage lange ‘High Tech Summit’ – ifølge DTU selv landets første universitetsdrevne teknologitopmøde, der over to dage vil samle erhvervsliv, forskere, studerende, udviklere, investorer om emner som Internet of Things, big data, Industri 4.0 og avancerede materialer.

»DTU udgør Danmarks største platform for udvikling og anvendelse af nye teknologier og er samtidig et universitet med en solid, daglig kontaktflade til erhvervslivet i alle egne af landet. Det er derfor oplagt, at vi gennem initiativer som High Tech Summit kreerer nye partnerskaber, der kan sikre, at dansk erhvervsliv er klædt på til at gribe de muligheder, som den teknologiske udvikling giver,« siger DTU-rektor Anders Bjarklev i en pressemeddelelse.

Inspiration fra MIT

DTU har blandt andet hentet inspiration til arrangementet i det anerkendte amerikanske universitet Massachusetts Institute of Technologys topmøder, ‘MIT Tech Conference’.

Under de to dage vil der foruden en række oplæg om trends og teknologi være mulighed for at deltage i workshops og studenter-matchmaking, ligesom prisuddelinger, konkurrencer og hackathons er på programmet.

Samarbejdspartnere inkluderer IBM, Siemens, Microsoft, IDA, MADE, SingularityU Denmark og Dansk Industri. Flere af disse virksomheder vil afholde præsentationer og oplæg på topmødet.

Det er stadig muligt som virksomhed og organisation at booke en stand, og der er gratis adgang for besøgende, oplyser DTU i sin pressemeddelelse.

Læs mere på www.hightechsummit.dk