DTU genåbner så småt: Vil prioritere mundtlige eksamener
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

DTU genåbner så småt: Vil prioritere mundtlige eksamener

Illustration: DTU

Danmarks Tekniske Universitet, DTU, genåbner campus 18. maj, men kun fem procent af de 12.000 studerende må møde ind på uddannelsesesstederne, og derfor må DTU's ledelse prioritere de vigtigste aktiviteter.

Det skriver TV 2 Lorry.

Læs også: Corona: Alt laboratoriearbejde på DTU sat i bero

»I løbet af næste uge vil vi finde ud af, hvordan vi prioriterer, og dér vil mundtlig eksamen stå meget højt på vores ønskeliste, og så at de studerende kan komme ind i laboratorierne i begrænset omfang og bruge vores udstyr. Undervisningen vil fortsat køre online, som den har gjort de sidste par måneder,« siger dekan Philip Binning fra DTU til TV 2 Lorry.

Dekan Philip Binning forventer, at undervisningen først genoptages på normal vis til august eller september, men indtil videre må der altså maksimalt møde 600 studerende, svarende til fem procent, ind på DTU's campusser i Lyngby og Ballerup.

Emner : Uddannelse
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

bør man selvfølgeligt åbne alt øjeblikkeligt samt opfordre til hurtigt at støtte de skadede virksomheder, såsom restauranter og hoteller. Mette Frederiksen og de fleste andre ledere i verden virker desværre til at være forført af selvvigtigheden og malker den uden spørgsmål eller bevidsthed om den enorme skade der er gjort på verdensøkonomien og fortsat gøres. Her i norden er sygdommen jo ikke værre end influenza som burde have givet anledning til øjeblikkelig genåbning for måneder siden. Det er et enormt svigt i lederskab er være så kuet af frygt og hysteri når nu tallene klart siger noget dramatisk andet end lovet. Var det ikke fordi sydeuropa og de britiske øer var de aller mest udsatte i verden så var skandalen desto større. Kigger man på døde per million rundt i asien vil man finde at det er færre end albinoer. Uden tvivl fordi den sygdomsfamilie har floreret i mange tusinde år. Her i norden og sikkert også rusland har vi hæderlig modstandsdygtighed så sygdommen er ubetydelig på niveau med influenza. Som Sverige så modigt har vist til deres ære og vores skam. Og spar mig for jeres frygtindoktrinerede bjæffen. Danmark skulle aldrig være lukket ned det mindste. Det er ekstra ironisk at sygdommens dødelighed på 2-3% blev konkluderet i asien hvor den i virkeligheden er 1000x mindre. Ingen lille fejl. Et spektakulært inkompetent drop af hele lægevidenskaben. Her i norden var fejlen så 'kun' et par hundrede x og i sydeurope måske 'kun' 30x overvurderet. Men det var jo et tilfælde at det kom bare lidt nærmere. Vurderingen var udelukkende baseret på asiatiske tal. Det virker til at de har været så bizart tankeløse at have lavet vurderingen udfra kun de patienter der var så syge at de fik brug for hjælp og så bare blindt antog at det galdte befolkningen som helhed. Og heller ingen genetisk/etnisk differentiering. Det er mig en gåde hvordan hele verden kan være så inkompetent og spektakulært tankeløs selv efter måneder med data over hele verden i krise. Ikke en eneste nation i Europe sagde vent lige lidt. Det er rabiate røde stater i USA der viser vejen til fornuft.

Jeg gentager, de overvurderede dødeligheden af sygdommen i asian med en faktor 1000. Læs det et par gange. I Thailand er dødeligheden stadig under 1 ud af en million. Og det har ikke noget med håndteringen at gøre for Thailand er ikke et unikum af hygiejne. Folkene er immune allerede.

  • 2
  • 7
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten