DTU efter million-udgift: Hvorfor fortalte ingen, at vores store stalde var unødvendige?
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

DTU efter million-udgift: Hvorfor fortalte ingen, at vores store stalde var unødvendige?

PLUS.
DTU nåede at bruge 63 millioner kroner på at forberede byggeriet af de stalde, som der slet ikke var brug for. Illustration: KONTRAFRAME.

DTU er uenig i den en afgørende del af en beretning fra Rigsrevisionen. Universitet mener, at Fødevarestyrelsen skulle have sagt, at et staldbyggeri under projektering i Lyngby var komplet unødvendigt.

Vi skal helt om på side 26 i Rigsrevisionens beretning om Danmarks veterinære beredskab, før vi når helt ind i stridens kerne. Den handler om, hvor store dyr, der skal gå rundt i de sikrede forsøgsstalde, og den vender vi tilbage til. Læs også: Vagthunde: Statens jagt på konkurrence ødelagde forskningsmiljø

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

på DTU Først en kort opsummering: Statsrevisorerne bestilte beretningen fra Rigsrevisionen, fordi DTU i klagede over at være blevet behandlet unfair af Fødevarestyrelsen, som stod for udbuddet af det veterinære beredskab. Læs også: Redegørelse: Kaotiske vilkår ledte op til tabt udbud på DTU Opgaven med at kunne forske i og analysere smitsomme sygdomme hos høns, svin, kvæg, heste, f...