DTU bruger rester fra ølbrygning til at lave malt-nachos med humle-dip
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

DTU bruger rester fra ølbrygning til at lave malt-nachos med humle-dip

PLUS.
Her ses de sunde nachos, som kan akkompagneres af en øl og dip. Illustration: DTU Science Brew

Science Brew fra DTU har udviklet en metode og en opskrift, der tryller mask fra ølbrygning ind til næringsrige nachos og tapenade.

Hvad går godt til øl? Chips. Hvad skal man bruge til chips? Dip. Det var de spørgsmål, grundlæggerne af Science Brew, som er en spinoff-virksomhed fra DTU Food, stillede sig selv under arbejdet med at
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen
Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
De første 30 dage er gratis.