DSB slipper for sag om prisdumping på Kystbanen
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

DSB slipper for sag om prisdumping på Kystbanen

Selvom Arriva og svenske SJ er enige om, at DSB's bud er urealistisk lavt, vil Arrivas direktør, Johnny Hansen, ikke forfølge sagen.

»Vi sidder stadig og kigger på det, og der er nogle ting, der undrer os. Men jeg har svært ved at tro, at vi kan nå til en anden konklusion, end at DSB har valgt at byde så lavt, at det ikke kan hænge sammen. Det kan vi ikke gøre noget ved. At kaste alle ud i en sag ved klagenævnet og retsinstanser, som tager fem eller ti år, giver ingen mening«, siger Johnny Hansen til Ritzau.

Efter en hård kamp om Kystbanen op mod Gøteborg, Kalmar og Karlskrona i Sverige vandt DSB i sidste uge med et tilbud på 350 millioner kroner om året de næste syv år. Nummer to i konkurrencen blev Deutsche Bahn, som forlangte 10 procent mere, mens Arrivas tilbud var 20 procent dyrere end DSB's.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten