DSB lover godt og gratis internet til pendlere
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

DSB lover godt og gratis internet til pendlere

Fra efteråret behøver du ikke længere fiske visakortet op af lommen for at komme på nettet, når du tager toget mellem København og Jylland. DSB og TDC har nemlig indgået en aftale om at opgradere internetforbindelse i togene, og samtidig bliver det gratis at benytte det trådløse netværk i togene fra efteråret, skriver Politiken.

I takt med udbredelsen af smartphones, iPads og andet bærbart udstyr efterspørger stadig flere kunder en stabil internetforbindelse på rejsen.
Derfor vælger vi, at kunderne skal kunne komme på nettet gratis, siger Mogens Jønck, der er kommerciel direktør i DSB til Politiken.

Både DSB og teleselskaberne er i flere år blevet kritiseret for de dårlige net- og mobilforbindelser langs hovedstrækningerne mellem landets største byer.

Læs historien i dagens udgave af Politiken.

Det er selvfølgelig en god ting for de rejsende som benytter DSB på hovedstrækningen København - Aalborg, at de nu kan koble op og at de ikke skal betale, men hvad med alle de andre DSB rejsende? Når jeg rejser med Arriva, ja så kan jeg koble op i alle deres tog og flere lokalbaner har samme tilbud. Politikernes benovelse over hvad DSB kan, må snart høre op!

  • 0
  • 0