Dobbeltdækkervognene i drift på Sjælland onsdag
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Dobbeltdækkervognene i drift på Sjælland onsdag

Så lykkedes det endelig at få de seks dobbeltdækker-vognstammer tilbage på sjællandsk jord efter godt fire uger, hvor de omkring 2.000 sæder har manglet i den sjællandske pendlertrafik.

Efter en tur på værkstedet i dag bør dobbeltdækker-vognstammerne være klar til at indgå i den normale pendlertrafik fra i morgen, onsdag.

Transporten forløb mandag fra kl. 19 til 23.30, og alle seks ME-lokomotiver og 28 dobbeltdækkervogne blev listet over den beskadigede bro. De tunge ME-lokomotiver kørte med 20 km/h, og dobbeltdækkervognene blev trukket over med et ældre MX-lokomotiv med 40 km/h.

Revnerne i Storstrømsbroen er under reperation. (Foto: Ingrid Riis) Illustration: Ingrid Riis

Samtidig har DSB sendt fem MR-togsæt mod syd, der kan være klar til at køre over Storstrømsbroen, når den forhåbentlig bliver åbnet for let trafik i løbet af uge 46.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Som nævnt i tråden om IC4 tages ud af drift, så virker det meget belejligt at DSB kunne vente med at grounde IC4 til netop det øjeblik hvor de vidste dobbeltdækker-vognene kunne komme tilbage i drift på sjælland.

  • 0
  • 0

Er ret sikker på, at forordet i samme bog for nævner, at hvis den gode nyhed betyder, at en hel landsdel får forbedret togdrift efter en måned med problemer, så er det i orden at offentliggøre den positive nyhed - også selvom den er sammenfaldende med en negativ.

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten