Bremsefejl på politibiler: »De er livsfarlige at køre med, og vi fraråder al kørsel i bilen«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bremsefejl på politibiler: »De er livsfarlige at køre med, og vi fraråder al kørsel i bilen«

PLUS.
Et af problemerne er, at boltene til bremse­ågene i strid med fabrikanternes anvisninger er smurt med kobberfedt, hvilket kan få dem til at løsne sig og falde ud under kørslen Illustration: Fotos fra værkstedskontrol

Værkstedskæde har begået samme fejl i to forskel­lige politikredse. Det har ført til flere tilfælde af bremse­svigt i trafikken.

Station Nord, Helsingør. 15. juni 2018. »Her til aften oplevede vi endnu en alvorlig defekt på et af vores køretøjer efter et værkstedsbesøg. Denne gang var det R09-05, netop hjemvendt fra service, der

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.