Danske CIM vinder testpris i Texas
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Danske CIM vinder testpris i Texas

Austin, Texas: Allan Henneberg har grund til at ligne en glad mand på National Instruments' konference NIWeek i Austin, Texas, som finder sted i disse dage. Som administrerende direktør for virksomheden CIM, der leverer industrielle systemer, har han på messen nu taget imod to priser.

Dels har CIM vundet en pris i kategorien 'Green Engineering', som omtalt på ing.dk, sammen med Vestas, for et målesystem til vindmøller, og dels har CIM vundet en såkaldt Add-on award i test-kategorien for produktet Flexstand. Det er netop en add-on til National Instruments' testprogram Teststand.

»Sidste år var vi med for første gang, og nu begynder det at bære frugt. Prisen betyder, at vi er synlige i USA også. Det er jo National Instruments topledelse, der har udpeget vinderen,« siger Allan Henneberg.

CIM er den eneste danske virksomhed, der er at finde blandt udstillerne ved NIWeek. CIM benytter udstillingen til at fortælle om Flexstand, der er en grafisk overbygning på National Instruments testsystem Teststand. Den danske tilføjelse gør det muligt at konfigurere National Instruments produkt visuelt lidt i retning af den måde, som programmering foregår på i et af NI's andre produkter, programmeringsmiljøet Labview, forklarer Allen Henneberg.

Vigtigt kvalitetsstempel

Flexstand er for nylig gået fra at være tilgængeligt via CIM's egen hjemmeside til at være en integreret del af NI's add-on kategori. Det betyder blandt andet, at den danske software er blevet godkendt af NI, og at Flexstand også er blevet tilgængeligt via den nye app-store-lignende funktionalitet, hvor brugerne kan downloade applikationer fra NI's software en måde, der minder om den måde, det foregår på en smartphone.

»Det er jo et kvalitetsstempel og en salgskanal for os,« siger Allan Henneberg.

Den 20 mand store danske virksomhed består i øvrigt udelukkende af ingeniører.

»Vi har udliciteret alle andre opgaver, alt fra receptionen til bogholderiet, fordi vi gerne vil fokusere på vores kernekompetence. Og desuden er det jo også os, som andre udliciterer deres opgaver til, så man kan sige, at vi tager vores egen medicin,« siger Allan Henneberg.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først