Dansk lynlagring: Andre kommer whisky på fad – her kommer de fad i whiskyen

PLUS.
Illustration: Vibe Juul Sannig

I en halv 40-fods ­container på Østerbro arbejder brygmester og iværksætter ­Tobias Emil Jensen på at revolutionere modningen af spiritus med nyudviklet teknologi og stor passion.

Set udefra er der intet ekstra­ordinært over den hvide Mærsk-container, der står på en p-plads ved Symbion på Østerbro. Men indeni er der gang i teknologisk innovation, der kan ruske op i den traditionsbårne
Få adgang til PLUS-indhold og e-avisen

Læs videre med et digitalt abonnement på Ingeniøren PLUS.
Prøveabonnement kræver ikke kreditkort, og abonnementet udløber automatisk.
Dit medlemsskab giver dig adgang
Som medlem af IDA er Ingeniøren PLUS en del af dit medlemskab. Log ind med Mit IDA for at aktivere adgangen til PLUS-indhold.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk.