Dansk lynlagring: Andre kommer whisky på fad – her kommer de fad i whiskyen

Plus12. september 2021 kl. 14:002
Whisky: EtOH Spirits
Illustration: Vibe Juul Sannig.
I en halv 40-fods ­container på Østerbro arbejder brygmester og iværksætter ­Tobias Emil Jensen på at revolutionere modningen af spiritus med nyudviklet teknologi og stor passion.
Artiklen er ældre end 30 dage

Spiritusproduktion Dansk lynlagring

Set udefra er der intet ekstra­ordinært over den hvide Mærsk-container, der står på en p-plads ved Symbion på Østerbro. Men indeni er der gang i teknologisk innovation, der kan ruske op i den traditionsbårne spiritusbranche.

Gratis adgang i 30 dage

Tegn et gratis prøveabonnement og få adgang til alt PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, helt uden binding eller betalingsoplysninger.

Alternativt kan du købe et abonnement
remove_circle
Har du allerede et PLUS-abonnement eller klip?
close

Velkommen til PLUS

Da du er ved at tilmelde dig en gratis prøve beder vi dig hjælpe os med at gøre vores indhold mere relevant for dig, ved at vælge et eller flere emner der interesserer dig.

Vælg mindst et emne *
Du skal vælge en adgangskode til når du fremover skal logge ind på din brugerkonto.
visibility
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Ing.dk, Version2 og Radar
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
13. september 2021 kl. 09:46

Hvad med naboernes sikkerhed? Det lyder rigtig spændende med et dansk produceret produkt, som efter under to uger smager som 10 år gammel whiskey. Håber, at der også er røgede varianter imellem. Men at kørre en proces i en reaktor undertryk er jo ikke helt riskofrit, så derfor kan jeg ikke lade være med at spørge om man har fået lavet en ekstern sikkerhedsvurdering at dette setup? Eksempelvis af esksperterne hos COWI.