Dansk koppevaccine til grækerne
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Dansk koppevaccine til grækerne

Den græske regering har valgt at købe et lager af en ny danskproduceret vaccine mod kopper. Vaccinen, der er udviklet af biotekfirmaet Bavarian Nordic, er ifølge firmaet den eneste i verden uden bivirkninger.

Kopper blev officielt udryddet i 1980, men den øgede frygt for bioterror efter den 11. september, har fået Bavarian Nordic til at håbe på store markedsmuligheder for den ny vaccine.

»Det åbner op for et stort forretningspotentiale, at de græske sundhedsmyndigheder har valgt den sikre og mest moderne løsning, for at beskytte sin befolkning mod kopper. Vi håber dermed, at kunne præsentere flere ordrer i de kommende måneder,« siger administrerende direktør for Bavarian Nordic, Peter Wulff, i en pressemeddelelse.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten