Danisco overtager Genencor
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Danisco overtager Genencor

Danisco og Genecor meddeler i dag, at de har indgået en aftale om, at Dansico overtager alle udestående ordinære aktier i Genencor. Handlen har værdi af 2,4 milliarder kroner.

Genencor International, Inc. er en differentieret biotekvirksomhed, som udvikler og leverer innovative produkter til sundhedspleje, agri-forarbejdning samt industri- og forbrugermarkederne, oplyser Danisco i en meddelelse.

Danisco selv er en af verdens største producenter af fødevareingredienser.

Aftalen indeholder en undtagelse vedrørende de aktier, som Danisco, Eastman Chemical Company og deres respektive datterselskaber ejer.

Topchef i Danisco, Alf Duch-Pedersen, siger:

»Vor erhvervelse af Genencor vil forstærske Daniscos kvalifikationer inden for enzymer og fødevarer. Som en avanceret virksomhed vil Genencor udvide vort kendskab og adgang til den nyt vigtigt forretningsområde, industrielle enzymer.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten