Copenhill åbnet: For fuldt skrald ned ad Amager Bakke
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Copenhill åbnet: For fuldt skrald ned ad Amager Bakke

PLUS.
Træerne langs løjpen og det græs, som vokser under børstemåtterne, er specielt udvalgt til at overleve den hårde vind på toppen af Amager Bakke. Desuden varmes træ- og græsrødderne af værket under løjpen. Fotos: Irfaan Khan Illustration: Irfaan Khan

Den kunstige skibakke på taget af Amager Ressourcecenter har været en udfordring i stålkonstruk­tioner og 3D-projektering.

Københavnere er troppet op med ski og snowboards, i smarte solbriller, endnu smartere skibriller, Gore-Tex-tøj og alpinluffer. Scenen her på toppen af Amager Ressourcecenter (ARC) ville ligne reklamen

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.