I fremtiden skal udnyttelsen af overskudsvarme udbredes til flere af koncernens bygninger, lyder det fra energichefen.
person
Ella Jørgensen
Artiklen er ældre end 30 dage
person
Ella Jørgensen
Når du køber en pakke tomater eller mozzarellaost nede i supermarkedet, har varerne nok været forbi et ferskvarelager, inden de lander på hylderne.
Ferskvarelagrene bruger store mængder energi på at holde varerne friske. Energi, der for Coops ferskvarelager i Brøndbys vedkommende hidtil er kommet fra naturgas.
Det skal snart være fortid.
PLUS-abonnement
IDA-adgang
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Ing.dk, Version2 og Radar
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
1 kommentar. Hop til debatten
DelUdskriv
- emailE-mail
- linkKopier link

Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
- Sortér efter chevron_right
- Trådet debat
1
6. marts kl. 16:57
Jeg synes det lyder spændende
bare der ikke kommer for meget bureaukrati i vejen som det plejer Når vi snakker om grøn omstilling
Hilsen Martin