CIA frigiver 2.780 sider UFO-dokumenter: Dyk ned i mystiske eksplosioner og mærkelig teknologi

På trods af ny UFO-data fortsætter jagten på flere statslige dokumenter til 'The Black Vault'. Illustration: Bigstock/vchal

Lige her kan du få indblik i mere end tre årtiers statslige UFO-relaterede observationer.

Den 149 MB CD-ROM med over 2.700 siders dokumenter dækker over alverdens episoder. Det er alt fra uidentificerbare objekter, mystiske explosioner i små russiske byer, og højtstående embedsmænd, der får overrakt mystisk teknologi.

Sådan lyder det i hvert fald på den sandhedssøgende hjemmeside ‘The Black Vault’, der allerede startede jagten på CIA’s tidligere klassificerede UFO-dokumenter tilbage i 1996 og gennem de sidste 25 år har indsendt utallige FOIA-anmodninger (Freedom of Information requests).

Netop bunkerne af anmodninger skulle også ifølge forfatter og grundlægger af The Black Vault, John Greenwald Jr. ligge til grund for, at CIA i midten af 2020 valgte at lave CD-rommen ‘The UFO collection’.

Mens den amerikanske efterretningstjeneste har meldt ud, at samlingen dækker over alle afklassificerede observationer helt tilbage fra 1980’erne, er det imidlertid umuligt at verificere, skriver John GreenWald Jr. på sin hjemmeside.

»Selvom CIA påstår, at det er hele deres afklassificerede kollektion, så er der ingen måde at endeligt verificere det på. Vores research fortsætter, så vi kan få afklaret, om der stadigvæk er uafslørede dokumenter i CIA’ arkiver«, lyder det.

Mens den nye dokumentsamling kan synes i den større ende af skalaen, så er det blot en dråbe i data-havet på The Black Vault. Ifølge hjemmesiden rummer deres arkiv nemlig mere end 2.2 millioner sider af UFO-relateret materiale, som John Greenwald er kommet i besiddelse af gennem mere end 10.000 FOIA-anmodninger.

Hele The UFO-collection ligger nu tilgængelig på hjemmesiden, hvor den både kan downloades i sin oprindelige form eller en konverteret PDF-fil med søgefunktion. Samtidigt fremgår der en fuld liste med alle episoder, hvor dokumenterne kan hentes separat.

Emner : Rumfartøjer
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Selvom CIA påstår, at det er hele deres afklassificerede kollektion, så er der ingen måde at endeligt verificere det på. Vores research fortsætter, så vi kan få afklaret, om der stadigvæk er uafslørede dokumenter i CIA’ arkiver

 • 1
 • 0

Nu tror jeg at der er mere mellem himmel og jord end hvad videnskaben indtil videre har været istand til at forklare, meeen jeg er også temmelig skeptisk over rigtig mange af disse såkaldte beviser på udenjordisk liv.

Dermed ikke sagt at jeg ikke tror på udenjordisk liv, for det gør jeg. Jeg tror bare ikke nødvendigvis de vælger at posere for diverse suspecte releasede videoer, omend de da er ganske sjove og engang i mellem tankevækkende at se.

 • 6
 • 1

Nu tror jeg at der er mere mellem himmel og jord end hvad videnskaben indtil videre har været istand til at forklare, meeen jeg er også temmelig skeptisk over rigtig mange af disse såkaldte beviser på udenjordisk liv.

Dermed ikke sagt at jeg ikke tror på udenjordisk liv, for det gør jeg. Jeg tror bare ikke nødvendigvis de vælger at posere for diverse suspecte releasede videoer, omend de da er ganske sjove og engang i mellem tankevækkende at se.

Det mest interessante for udenjordisk liv, er ikke at besøge os - afstandene er sandsynligvis for store til at det er rimeligt. Derimod, kan de have stor interesse for at studere os. Spørgsmålet er, om information kan overføres med hastighed større end lysets - f.eks. uendelig stor hastighed. Dette vil kunne gøre en eventuel kommunikation muligt.

Intelligens har store fordele af at kunne kommunikere, fordi at evnen til at løse problemer vokser med basiskunnen, og derfor er logisk, at naturen har skabt liv med en 6. sans, så vores hjerner kommunikerer uden vi ved det, alene for at gøre hjernen mere intelligent. Ved at have en fælles adgang til viden, som vi i fællesskab finder ud af, så øges hjernens intelligens betydeligt.

Antages, at naturen derfor har skabt os med en 6. sans, og anvender denne 6. sans en egenskab der tillader kommunikation med uendelig hastighed, så kan vi teoretisk forestille os, at vore hjerner er intellektuelt koblet til aliens på andre planeter, og måske endda i andre universer, såfremt disse er lavet omtrent som os. Hvis dette er tilfældet, så kan aliens måske have fundet ud af at lave udstyr, eller via deres hjerne, få adgang til livet her på jorden, og kan se hvad vi tænker og føler. Måske vil de i fremtiden kunne give os indblik i livet på deres planet, via drømme og marreridts.

 • 0
 • 9

"Mens den amerikanske efterretningstjeneste har meldt ud, at samlingen dækker over alle afklassificerede observationer helt tilbage fra 1980’erne, er det imidlertid umuligt at verificere, skriver John GreenWald Jr. på sin hjemmeside"

Nedenfor samtlige afklassificerede numre på mit visa/dankort

4571 **** **** ****

 • 3
 • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten