Chr. Hansen indstiller Creamy

Creamyhtml {overflow:visible};.tblGenFixed td {padding:0 3px;overflow:hidden;white-space:normal;letter-spacing:0;word-spacing:0;background-color:#fff;z-index:1;border-top:0px none;border-left:0px none;border-bottom:1px solid rgb(255,255,255);border-bottom:1px solid rgba(204, 204, 204, 0);border-right:1px solid rgb(255,255,255);border-right:1px solid rgba(204, 204, 204, 0);} .dn {display:none} .tblGenFixed td.s0 {background-color:#cfe2f3;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:180.0%;font-weight:bold;font-style:normal;color:#073763;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-top:1px solid #CCC;border-right:;border-bottom:;border-left:1px solid #CCC;} .tblGenFixed td.s2 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:140.0%;font-weight:bold;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s1 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:bold;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:top;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;border-left:1px solid #CCC;} .tblGenFixed td.s9 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:normal;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s7 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:140.0%;font-weight:normal;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s8 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:bold;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:top;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;border-left:1px solid #CCC;} .tblGenFixed td.s5 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:140.0%;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:bottom;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s6 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:bottom;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s3 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:top;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;} .tblGenFixed td.s10 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:bold;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:auto-ltr;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;border-left:1px solid #CCC;} .tblGenFixed td.s4 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:bold;font-style:normal;text-decoration:none;vertical-align:bottom;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;border-left:1px solid #CCC;} .tblGenFixed td.s11 {background-color:white;font-family:arial,sans,sans-serif;font-size:100.0%;font-weight:normal;font-style:normal;color:#000000;text-decoration:none;text-align:left;vertical-align:bottom;direction:Context;white-space:normal;overflow:hidden;border-right:;border-bottom:;}

Kandidat til Produktprisen 2012
Produktets navn:Creamy
Firma:Chr. Hansen A/SBøge Alle 10-122970 Hørsholm
Beskrivelse af produktet:Med det nye produkt kan mejerier producere yoghurt m/udsøgt smag,dokumenteret sund og "clean label". Tendensen mod bedre, sunde fødevarer med optimal ernæringsværdi, baseret på naturlige råvarer og ingredientser samt minimal proces, er global. Creamy fremmer konkurrencevnen betragteligt på dette område.Ved at screene vores bakteteriestamme-bank for at finde heltspecifikke smagskomponenter har forskerne fundet frem til flere hundredemulige kombinationer af kulturer. Ved hjælp af robotbaseret håndtering afmini-skala-yoghurter er evalueringen af de mange mulige kombinationer gået hurtigt, så kun de bedste er blevet udvalgt. Derefter har et panelevalueret de mange parametre, blandt andet blindtest-rangorden af 'fatperception' (oplevelsen af god smag og konsistens, som normalt kommer fra fedt).
Produktkategori:Innovationsprisen (den geniale/overraskende løsning)
Produktets betydning:Creamy giver forbrugeren en WOW-oplevelse, der forener sundhed(reduceret/nul fedt i yoghurten og lavt kalorieindhold), naturlighed (ingentilsætningsstoffer) og velsmag (mild, cremet/lækker mundfornemmelse).Indtil nu har det været meget svært at forene høj produktkvalitet med sundog fedtreduceret yoghurt uden brug af fortykningsmidler og smagstilsætninger. Tilsætningsstoffer, som ikke harmonerer medforbrugerønsket om at komme tilbage til naturen og simple basale råvarer.Produktet appellerer til kunderne (mejerier) ved at gøre dem i stand til atmøde forbrugertrends ift. naturlige, sunde og fedtreducerede fødevarer. Det vil give mersalg, idet det sætter kunderne i stand til at lave et bedreprodukt med højere forbrugeraccept, da det leverer på de dominerendemarkedstrends på en global skala.Tendensen mod bedre, sunde fødevarer med optimal ernæringsværdi, baseret på naturlige råvarer og ingredientser samt minimal proces, er global. Creamy fremmer konkurrencevnen betragteligt på dette område.Det vil igen give mersalg, idet det sætter kunderne i stand til at lave et bedre produkt med højere forbrugeraccept. Produktet er relativt nylanceret, men vi får meget positive tilbagemeldinger fra markedet og afventer spændt udviklingen.
Betydning i kategori:Creamy leverer signifikant bedre viskositet- og smagsprofil i yoghurt endkonkurrerende produkter. Efterspørgslen efter naturlige fødevarer driver udviklingen af nyeprodukter imod at bruge et absolut minimum af ingredienser, og for yoghurtbetyder det mælk, kulturer og eventuel frugt. Det betyder, at forbrugerne ikke accepterer tilsætning af stabilisatorer, fortykningsmidler og smagsstoffer for at kompensere for manglen på fedt. Med Creamy kan mejerier for første gang levere på alle tre parametre på én gang: Udsøgt smag, dokumenteret sund og "clean label".
Designdette spørgsmål er ikke relevant for Creamy
UdviklerteamProjektleder Ditte Marie Folkenberg
Lanceretmarts 2012
![Eksternt billede](//images-docs-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http://ing.dk/modules/xphoto/library/originals/6/9/69969.jpg&container=docs&gadget=docs&rewriteMime=image/*&resize_h=136&resize_w=136)
Mælkesyrebkaterien Creamy forener sundhed (reduceret/nul fedt i yoghurt, lavt kalorieindhold), naturlighed (ingen tilsætningsstoffer) og mild, cremet smag. Før kunne høj kvalitet ikke forenes med sund,fedtreduceret yoghurt uden brug af tilsætningsstoffer imod forbrugernes ønske.
Hjemmeside[www.chr-hansen.com](http://www.google.com/url?q=http://www.chr-hansen.com&sa=D&usg=ALhdy2_FKjbDCIhHnZxW88Hv_S7oJm7vNQ)
Beskrivelse (PDF)[http://www.chr-hansen.com/news-media/singlenews/new-yogurt-cultures-with-wow-effect.html](http://www.google.com/url?q=http://www.chr-hansen.com/news-media/singlenews/new-yogurt-cultures-with-wow-effect.html&sa=D&usg=ALhdy289WpKASCkLBUhkLE9ZkicZSTC8eg)
Video