Alternativ til Lynetteholm: »Byg øen på Middelgrunden«
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Alternativ til Lynetteholm: »Byg øen på Middelgrunden«

PLUS.
Arkitekt Dan Hasløv har lavet denne visualisering af, hvordan hans forslag til en alternativ kunstig ø på den lavvandede Middelgrunden kan se ud. Klimasikringen af København er her løst med en udbygning af molerne ved Trekroner. Illustration: Dan Hasløv

Arkitekten bag Amager Strandpark og to ingeniører foreslår at anlægge den kunstige ø på den lavvandede Middelgrunden, når vindmøllerne om få år udfases. By & Havn er ikke imponeret.

Der er ikke mangel på gode forslag i de 195 overvejende kritiske svar, som Miljøstyrelsen har modtaget til høringen om, hvad VVM’en om anlægget af den kunstige ø Lynetteholm skal indeholde. De fleste

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.