Brand på olieboreplatform i Den Mexicanske Golf
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Brand på olieboreplatform i Den Mexicanske Golf

I samme område som Deepwater Horizon for tre år siden eksploderede, er 44 arbejdere blevet evakueret fra boreplatformen Hercules 265. Det brænder på platformen, der i går blev ramt af et blowout. Branden opstod sent i går, efter at riggens besætning var evakueret.

Hercules Offshore meddeler, at man kæmper for at opnå kontrol med naturgasbrønden.

Ifølge de amerikanske myndigheder, der har ansvaret for offshoresikkerhed, BSEEA, har det hidtil ikke været muligt for brandslukningsfartøjer at nærme sig platformen.

Der er ikke rapporteret om tilskadekomne, og de amerikanske myndigheder understreger, at hændelsen langtfra har samme skadepotentiale som den hidtil værste offshore-skadevolder, BP's boreplatform Deepwater Horizon, der eksploderede, dræbte 11 arbejdere og sprøjtede 750.000 ton olie ud i havet.

Se hvad myndighederne skriver:

Tidligere på måneden lækkede en anden gasbrønd ud for Louisianas kyst i flere dage, før den kunne forsegles.

sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten