Boks overvåger 21 millioner blodprøvers rejse
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Boks overvåger 21 millioner blodprøvers rejse

PLUS.
Når Den Intelligente Forsendelseskasse modtages på Klinisk Biokemisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital, placeres kassen på et transportbånd. Herefter foregår scanning, åbning af kassen og sortering af blodprøverne automatisk Illustration: Bjørn Godske

Bedre sporbarhed, bedre arbejdsmiljø og større patientsikkerhed var med til at sikre Aalborg Universitetshospital Dira Automa­tiseringsprisen 2019.

Det må kunne lade sig gøre.« Den sætning er de ikke uvant med på Klinisk Bio­kemisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital. Ofte kommer den fra ledende overlæge Annebirthe Bo Hansen og altid med en vis

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.