Bedre internet til danske togpassagerer udskudt - kun halvdelen af senderne er i drift
more_vert
close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bedre internet til danske togpassagerer udskudt - kun halvdelen af senderne er i drift

PLUS.
Særligt dobbeltdækkervognene, som transporterer de sjællandske pendlere, dæmper mobilsignalet kraftigt. Med repeatere inde i vognene skulle passagerne allerede nu opleve en meget bedre forbindelse, selv om der stadig er sorte huller på dækningskortet langt banen. Illustration: Leif Jørgensen / Wikimedia Commons

Det lykkedes ikke for Banedanmark, DSB og mobilselskaberne at blive færdige med at udrulle bedre internet til de danske passagerer inden udgangen af 2019 som lovet. Udstyret inde i togene er dog på plads.

Det bliver alligevel ikke i år, at danske togpassagerer får glæde af bedre internetforbindelse langs hele jernbanen. Det mislykkedes for Banedanmark, DSB og de danske togoperatører at blive færdig med

Læs videre med et PLUS-abonnement

Få adgang til al PLUS-indhold og Ingeniørens e-avis med et PLUS-abonnement.

Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold. Læs her hvordan.

I forbindelse med coronavirus har vi valgt at forlænge det gratis prøveabonnement på PLUS, så det varer 30 dage i stedet for 14 dage.

Abonnementet udløber af sig selv, når perioden er afsluttet.