Batterier på spritnye iPhones svulmer op
more_vert
close
close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Batterier på spritnye iPhones svulmer op

Efter at flere brugere har klaget over, at deres helt nye telefoner fra Apple er svulmet op og knækket fra hinanden, undersøger Apple nu, om der er et problem med batterierne i de helt nye iPhone 8 og 8 Plus, der først lige er frigivet til salg.

Indtil videre har brugere fra Taiwan, Japan, Kina, Canada og Grækenland klaget over problemet, skriver flere internationale medier. Flere af brugerne har lagt billeder af deres spritnye ødelagte telefoner på Twitter:

Selv om telefonerne ikke er brudt i brand eller har udsendt røg, som det var tilfældet med de berygtede Galaxy Note 7-telefoner fra Samsung sidste år, peger flere internationale teknologimedier på netop Galaxy-sagen, når Apples nye batterier fejler.

Det skyldes især, at fejlen i de seks tilfælde, der ser ud til at være offentligt kendt indtil videre, er opstået, umiddelbart efter at telefonen er taget i brug. Selv om der antageligt er taget mange tusinde iPhone 8-telefoner i brug allerede, er det stadig ildevarslende, at en håndfuld batterier fejler så tidligt.

»Opsvulmen er meget usædvanligt for et splinternyt batteri og peger på, at der kan være noget fundamentalt galt med batteriet,« siger batteriekspert og direktør for Cairn Energy Research Advisors Sam Jaffe til The Verge.

Som Ingeniøren tidligere har fortalt, lader Samsungs batteriproblemer til at skyldes, at batteriet var gjort mere kompakt end det kunne holde til. Apple har dog ikke oplyst, hvad de ved om selskabets eget batteriproblem indtil videre.

batterier, så kun bagstykket buler ud, og man kan skifte batteri uden at skrotte hele telefonen, og uden at det udbulende batteri trykker på det tynde display som måske knækker af det, så hele telefonen er til skrot.
Selv i de "gamle" dage, da der kom lithium batterier i telefonerne, kunne de finde på at bule op. Så kunne batteriet bare udskiftes.

  • 5
  • 1