Bagsiden: Vi har snart 50-års jubilæum på Facebook

Illustration: MI grafik

Som nogle af jer for længst har bemærket, udkommer en anden version af Bagsiden på Face­book under navner ‘Ingeniørens Backsite’, hvor vi bl.a. bringer diverse småting, som vi ikke får plads til her på siden. Men nu opdager jeg lidt tilfældigt, at’Backsite’ for nylig havde 5-års jubilæum.

Vi åbnede på fjæsbogen i juni 2013, og siden har det ene år så bare taget det andet, mens antallet af ‘følgere’ stille og roligt er vokset til godt 3.300, mens spøjse sager bliver delt og kan få over 10.000 læsere, så det er helt OK.
Når jeg fandt anledning til at undersøge denne sag i annalerne, skyldes det, at min gode kollega Christian Østergaard for nylig gjorde mig opmærksom på en popup på siden, hvoraf det fremgår, at vi senest har haft en ‘notifikation’ for ca. 49 år siden!

Illustration: Screendump

Tilsyneladende havde vi inden da haft 20+ notifikationer - se skærmdumpet her ved side af.

Facebooks grundlægger, den nu 34-årige Mark Zuckerberg, var på det tidspunkt ikke engang et glimt i sin faders øje. Men på den anden side har vi her i Mediehuset altid gerne været first mover på it-området.
Selv var jeg imidlertid endnu ikke midlertidigt ansat i firmaet i 1969, så jeg kan ikke udtale mig om, hvorvidt vi allerede dengang var så langt fremme i skoene ...

/Lynch

Illustration: MI Grafik