Bagsiden: Værebro Loop revisited

Nu vi er i gang med at følge op på gamle historier, så har I sikkert også glemt, at vi tilbage i april og maj i år fortalte om et meget dyrt og ret mærkeligt, men sikkert velment arkitekttegnet projekt i tilknytning til bebyggelsen Værebro i Gladsaxe kommune.

Vor læser i Bagsværd troede først, det var tale om en skaterbane med usædvanlig lav frihøjde, men projektet viste sig siden at have til formål ”at aktivere et naturareal mellem boligafdelingen, skolen og svømmehallen for at skabe større tryghed for beboere og brugere af områdets faciliteter ...«

Nu har vi modtaget et aktuelt foto af installationen:

Illustration: Privat

Hej Lynch.

Jeg har tidligere på denne fine bagside skrevet om millionprojektet ‘Værebro Loop’, der jo bl. a. byder på en underføring med en frihøjde på 20 cm.

Siden er der sket det, man kunne forvente: Corten-stålet sætter sine bremsespor, mens ukrudtet nådigt breder sig ud over dele af rustbunken. Skal ses!

Denne ”vilde idé” skulle bl. a. ”aktivere” og ”skabe tryghed”, sagde de begejstrede fortalere. Den vil helt sikkert hævde sig smukt over for ‘Den Selvlysende Bænk’ i arkitektkonkurrencen om ‘Den Sygeste Idé’!

Med venlig hilsen

Jørgen Schjær-Jacobsen

– – –

Nu fik du luft!

/Lynch